Q-Flex izületvédő tabletta 150db

8990 Ft Bruttó

  • javítja a kutyák fizikai teljesítőképességét, összetett és rendkívül intenzív ízületvédő hatású készítmény
  • növeli az ízületen belüli regenerálódást, gyulladáscsökkentő hatóanyaga enyhíti a fájdalmakat
  • helyreállítja az ízületi porc anyagcsere-egyensúlyát, fokozza a kollagénszintézist és a hialuronsav termelését, a porc további kopása csökken, vagy megszűnik, alkalmazása visszaadja a porc mechanikus tulajdonságait
  • erősíti a porcokat, és elősegíti azok regenerálódását, növeli a kötőszövet erejét és rugalmasságát
  • a magas glukozaminglikán (GAG) tartalom biztosítja a strukturális szövetek szerkezetét, egészségét
  • általános ízületvédő hatású
Categories: ,

Leírás

MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI Q-Flex izületvédő tabletta 150db étrendkiegészítőt?

Intenzív terhelés előtt, közben és utána, ízületvédés céljából, illetve versenyre való felkészítés folyamán, programszerűen egyéb készítménnyel. Q-Flex izületvédő tabletta 150db kiválóan alkalmazható mozgásszervi betegségek, műtétek utáni lábadozási időszakban, továbbá orvosi, gyógyszeres kezelések mellett, gyógyítást gyorsító táplálék kiegészítésként.

A kölyök- és növendékkutyák életének első évében, a vázszerkezet (csontok, ízületek) egészséges kialakulásához nagy mértékben hozzájárulhat a Q-Flex izületvédő tabletta 150db készítmény.

Alkalmazható idős kutyáknál, az arthrozis tüneteinek enyhítésére, illetve szukáknál, a vemhesség ideje alatt is!

ÖSSZETÉTEL:

Új-zélandi zöldkagyló-kivonat, kondroitin-szulfát, cápaporc, metil-szulfanil-metán, C-vitamin, mangán szerves kötésben, növényi kivonatok, extraktumok: szelídgesztenye, tisztított almapektinek, máriatövis, glucosamine

Új-zélandi zöldkagyló: Legfőbb hatása az ízületi fájdalmak csökkentésében rejlik. Kivonatában rengeteg biológiailag aktív hatóanyag megtalálható, melyek elősegítik a sérült és gyulladt ízületek regenerálódását. Tartalmazza a porcok, csontok és ízületek alapvető működéséhez szükséges építőanyagokat; a bekövetkező ízületi fájdalmakat csökkenti és segít megelőzni azokat. A zöldkagylóról általánosságban elmondható, hogy enyhíti és orvosolja a mozgásszervi panaszokat és megbetegedéseket.

MSM: Olyan természetes fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású anyag, amely segít megelőzni és kezelni az izomfájdalmat, miközben javítja a mozgékonyságot. Segít az izom-helyreállításban sérülések és még műtétek után is, csökkenti az izületi gyulladást, visszaállítja a kollagén termelést. Az MSM visszaállítja az izmok rugalmasságát és áteresztő képességét is, ami azt jelenti, hogy a tápanyagok könnyebben áthaladhatnak a szöveteken, megkönnyítik a regenerációs munkát – az eredmény tehát: sokkal kevesebb idő szükséges a regenerálódáshoz.

Kondroitin-szulfát: A kondroitin szulfát, vagy más néven „glycosaminoglycan” a csontok és a porcok fő alkotóeleme. Egészségesen tartja a porcokat azzal, hogy vizet és tápanyagokat juttat beléjük. Ezen kívül lehetővé teszi, hogy egyéb molekulák szabadon átjussanak a porcokon, ami létfontosságú, mivel a porcoknak nincsen vérellátásuk. A kondroitin szulfát gyorsan az egyik legnépszerűbb kiegészítővé vált a károsodott porcok erősítésére és regenerálására. Azzal, hogy „kenést” biztosít a porcoknak, a kondroitin szulfát kellően egészséges és rugalmas állapotban tartja azokat, így el tudják látni tompító szerepüket, mellyel az ízületeket védik.

Cápaporc:  A cápaporc nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, szénhidrátokat és kalciumot is. Éppen ezért lehet felhasználni ezt az értékes anyagot alternatív gyógyászati eszközként vagy kiegészítő terápiaként is. Meggátolja a daganatokhoz tápanyagot eljuttató érhálózat fejlődését, így limitálja azok növekedését. Aktív hatóanyaga a glükozamin, mely a kötőszövet regenerálódását segíti elő

Alkalmazás

Intenzív edzésnek, terhelésnek kitett versenykutyáknak, munka- és szolgálati kutyáknak a képzések és edzések alatt, valamint ízületi és ínsérülések, mozgásszervi műtéti beavatkozások után  a regenerálódást elősegítő táplálék kiegészítőként alkalmazható Q-Flex izületvédő tabletta 150db.

Fiatal, növésben lévő kutyák ízületeinek optimális fejlődéséhez, idős kutyák porckopás és egyéb időskori ízületi tünetek enyhítésére.

Adagolás

Q-Flex izületvédő tabletta 150db készítményt adagolja kúraszerűen 7-9 hétig, 1 tabletta 7-10 ttkg/nap. A kúrák között javasolt 2-4 hét szünetet tartani.  A versenyszezon és az intenzív edzések alatt, súlyos sérüléseknél, mozgásszervi műtétek után vagy ízületi rendellenességek, működési problémák esetén, az adag növelhető 1 tabletta 5 ttkg/nap-ra, 2-4 hétig. A teljes hatását, folyamatos és előírt adagolás mellett, 9-10 nap után kezdi kifejteni.

/Lejárat: a gyártási időtől számított egy év. A gyártási és lejárati dátumok a termék alján kerülnek feltüntetésre./

Gyártó: Quebeck

Súly: 150 g

Kiszerelés: 150 db (60 Ft / db)

Szállítás: Általában raktárról 2-5 napon belül, egyéb esetben értesítést küldünk!

További információk

Tömeg 0.16 kg