Showing all 9 results

A KONG AirDog Bone két klasszikus kutyajáték L méret

3090 Ft Bruttó

a teniszlabda és a sípoló játék — ötvözeteként, és az azonnal felismerhető csont alakjával tökéletes visszahozós játék. A tartós, kiváló minőségű AirDog Bone nem koptatja a kutyája fogát. A normál teniszlabdák dörzsölő hatásával szemben ez a labda speciálisan dörzsmentes kivitelű. L méret.

A KONG AirDog Bone két klasszikus kutyajáték M méret

2390 Ft Bruttó

A teniszlabda és a sípoló játék — ötvözeteként, és az azonnal felismerhető csont alakjával tökéletes visszahozós játék. A tartós, kiváló minőségű AirDog Bone nem koptatja a kutyája fogát. A normál teniszlabdák dörzsölő hatásával szemben ez a labda speciálisan dörzsmentes kivitelű. M méret

A KONG AirDog Football két klasszikus kutyajáték

2590 Ft Bruttó

A KONG AirDog Football két klasszikus kutyajáték — a teniszlabda és a sípoló játék — ötvözeteként egy azonnal felismerhető, futball-labdára emlékeztető külsőt kapott, így ez a tökéletes visszahozós játék. A tartós, kiváló minőségű AirDog Football nem koptatja a kutyája fogát. A normál teniszlabdák dörzsölő hatásával szemben ez a labda speciálisan dörzsmentes kivitelű. L méret

A KONG Safestix tökéletes eldobós és visszahozós játék S méret

3590 Ft Bruttó

Hajlítható és rugalmas, ami érdekes és magával ragadó szórakozást nyújt a kutyák számára. A KONG Safestix tartós műanyagból készült, és nagyszerű, interaktív kutyajáték. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, és még lebeg is a vízen! Mindegyik méret különféle színekben kapható. S méret (30 cm).

A KONG Squeezz Ball L méret

2290 Ft Bruttó

egy süllyesztett sípolót tartalmaz, amely a lehető legbiztonságosabb és legszórakoztatóbb sípoló. Nagyszerű játékszer a visszahozós játékokhoz – az egyenetlen pattogás és a sípoló hang garantáltan hatalmas mókát ígér Önnek és kutyájának. L méret.

Chuckit Erratic Ball szeszélyes labda M méret

1690 Ft Bruttó

A Chuckit Erratic Ball szeszélyes labda nem kerek, hanem sarkos kivitelű játék, mely lendületben tartja kedvencét, és soha nem válik unalmassá az összevissza ugráló labda levadászása.

A labda úgy benn, a lakásban, mint kinn a szabadban óriási örömöt tud okozni, s Ön kézitáskájában bármikor könnyedén magával viheti. Könnyen kezelhető-tisztítható felületének köszönhetően – gyorsan újra szárazzá és tisztává válik. A Chuckit! Erratic Ball szeszélyes labda natúr kaucsukból készül és különösen erős.

A Chuckit! Erratic Ball – szeszélyes labda jellemzői áttekintve:

  • Kiszámíthatatlanul, összevissza ugráló kutyajáték
  • Sarkokkal és élekkel: szabálytalan formájának köszönhetően önkényesen ugrál, így elkapása még izgalmasabb
  • Natúr-kaucsukból: nagyon erős és ellenálló, ezáltal rendkívül magasra ugrik
  • Gyorsan tisztítható: felülete könnyen szárazra törölhető
  • Színe: zöld
  • Anyaga: natúr-kaucsuk (gumi)
  • Mérete: Ø kb. 6.4 cm (M méret)

Figyelem! Mint bármely más termék esetében, ezen játékkal való foglalatosság közben is figyeljen kutyájára! Rendszeresen vizsgálja meg a terméket, és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni a kutya esetleges sérülését!

Kong AirDog Squeakair Ball teniszlabda l méret

990 Ft Bruttó

Két klasszikus kutyajáték — a teniszlabda és a sípoló játék — ötvözeteként tökéletes visszahozós játék. A tartós, kiváló minőségű Squeakair Ball nem koptatja a kutyája fogát. A normál teniszlabdák dörzsölő hatásával szemben ez a labda speciálisan dörzsmentes kivitelű. A labda átmérője 7,6 cm. Közepes- és nagytestű kutyákkal való apportírozós játékhoz ajánljuk.

Gyártó: kong

Szín: neonsárga

Méret: 7,6cm átmérő

Szállítás: Általában raktárról 2-5 napon belül, egyéb esetben értesítést küldünk.

Kong AirDog Squeakair Ball teniszlabda m méret

690 Ft Bruttó

két klasszikus kutyajáték — a teniszlabda és a sípoló játék — ötvözeteként tökéletes visszahozós játék. A tartós, kiváló minőségű Squeakair Ball nem koptatja a kutyája fogát. A normál teniszlabdák dörzsölő hatásával szemben ez a labda speciálisan dörzsmentes kivitelű. A labda átmérője 6,4 cm. Közepes testű kutyákkal való apportírozós játékhoz ajánljuk.

Gyártó: Kong

Szín: neonsárga

Méret: 6,4cm átmérő

Szállítás: Általában raktárról 2-5 napon belül, egyéb esetben értesítést küldünk.

Kong AirDog Squeakair Ball teniszlabda xs méret

450 Ft Bruttó

Két klasszikus kutyajáték — a teniszlabda és a sípoló játék — ötvözeteként tökéletes visszahozós játék. A tartós, kiváló minőségű Squeakair Ball nem koptatja a kutyája fogát. A normál teniszlabdák dörzsölő hatásával szemben ez a labda speciálisan dörzsmentes kivitelű. A labda átmérője 3,8 cm. Kistesű kutyákkal való apportírozós játékhoz ajánljuk.

Gyártó: Kong

Szín: neonsárga

Méret: 3,8cm átmérő

Szállítás: Általában raktárról 2-5 napon belül, egyéb esetben értesítést küldünk.