Showing all 10 results

Chuckit Ultra Ball labda M méret

1890 Ft Bruttó

Erős, natúr-kaucsukból készült játéklabda magasra ugrál és úszik a víz felületén. A labdával úgy Önnek, mint kutyájának garantált a nagy játékélmény, aminek befejeztével a labda könnyedén ás gyorsan tisztítható.

A kutyák mindenféle labdát szeretnek és nagy lelkesedéssel futnak érte, vadásznak utána. A nagy mozgásigényű kutyák különösen nagy örömüket találják ebben az izgalmas, változatos elfoglaltságban, s nagy lelkesedéssel vadásszák le újra és újra a labdát.

A Chuckit! Ultra Ball labda jellemzői áttekintve:

  • Sokoldalú gumilabda dobálós játékra, apportírozásra
  • Natúr-kaucsukból: a labda nagyon strapabíró, úszik a vízen és extra magasra ugrik
  • Gyorsan tisztítható: játék után szeretné betenni a kézitáskába? Nem gond, mivel felülete könnyen szárazra törölhető
  • Színe: narancssárga/kék
  • Anyaga: natúr-kaucsuk (gumi)

Mérete: Ø 6.5 cm

ELFOGYOTT!

K9 úszójáték narancs színben

3150 Ft Bruttó

Úszójátékunk az UV-színű hámoknál használt foreman anyagból készült poliészter töltettel, mely kombináció biztosítja, hogy a játék fennmarad a víz tetején. A hengeres kialakításnak köszönhetően kényelmes fogást biztosít. A gumírozott anyagú fogó segíti a tapadást, így a játék hevében sem csúszik ki kezünkből. Ideális akár vízhez szoktatáshoz, akár a jó idő beálltával egy nagy vizes játékhoz.

Méret: 30 cm hosszú (+fogó); szélesség: 5 cm.

Szállítás: Általában raktárról, egyéb esetben értesítést küldünk.

KONG Aqua L méret

3690 Ft Bruttó

A Kong Aqua egy lebegő tulajdonságú visszahozható játék, amely a vízben és a vízparton egyaránt önfeledt szórakozást és mozgást biztosít. A KONG Aqua középső része habbal van kitöltve, amelynek köszönhetően lebeg a vízen, amíg kutyája beúszik érte, hogy visszahozza. L méret.

KONG Aqua M méret

3490 Ft Bruttó

A Kong Aqua egy lebegő tulajdonságú visszahozható játék, amely a vízben és a vízparton egyaránt önfeledt szórakozást és mozgást biztosít. A KONG Aqua középső része habbal van kitöltve, amelynek köszönhetően lebeg a vízen, amíg kutyája beúszik érte, hogy visszahozza. M méret.

TPR frizbi

1690 Ft Bruttó

A termoplasztikus gumiból készülő frizbi különösen robusztus és rugalmas. Jó fogású, könnyen hajítható felülete igazán kézreálló, s egészen egyszerűen letörölhető ill. tisztítható. Formája aerodinamikusan kialakított, s körös-körül kis csontocskák és mancslenyomatok díszítik. Ráadásul ez a játék még a medencében vagy a strandon is használható, hisz úszik a vízen. Takaros, szép játék dobálásra és apportírozásra, amely egészséges, friss levegőn töltött, eseményekben, akcióban gazdag közös órákkal ajándékozza meg Önt és kedvencét.

Színe: zöld

Anyaga: TPR

Mérete: ø 22 cm

Megjegyzés:
Mint bármely más termék esetében, az ezen játékkal való foglalatosság közben is figyeljen kutyájára! Rendszeresen vizsgálja meg a terméket és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni a kutya esetleges sérülését!

ELFOGYOTT!

Vízen úszó szilikon labda 9 cm-es

4990 Ft Bruttó

Könnyű, rugalmas szilikon labda, zsinórral. Lebeg a vízben ezért elengedhetetlen kelléke a vízben történő apportozós játéknak. Nem rágójáték! Átmérője: 9 cm.

Ideiglenes készlethiány!