Showing all 5 results

Kiképző póráz – fogóval – 2m – Fekete fluoreszkáló

4090 Ft Bruttó

Zsinórpórázaink könnyűek, ellenállóak, kényelmes fogásúak. A nagyobb terhelésnek kitett fogórészen és a karabiner fölött bőrrel megerősített  szakaszok biztosítják a stabilitást nagy fizikai igénybevétel esetén is. Jól kombinálhatóak bármilyen típusú nyakörvvel és hámmal. Kikötésre nem alkalmas! Hossz: 2 m. Szélesség: 12 mm. Fogóval.

Kontakt póráz stop funckióval – 1.1 m

2130 Ft Bruttó

A kontakt póráz merev zsinórjának köszönhetően apró, alig látható kézmozdulatokkal is biztosan kezelhetővé válik a kutya.A gyors, finom mozdulatok lehetővé teszik, hogy a kutya minden rezdülésére azonnali választ kapjon. A póráz által közvetített inger nem okoz tartós kellemetlenséget. Agresszív vagy pánikbeteg kutyáknál kifejezetten ajánlott a használata. A fojtó effekt csökkentése érdekében dupla stoppal van felszerelve. Hossza: 1,1 m.

Nyomozó póráz – 10 m Fekete

4090 Ft Bruttó

A  nyomozópóráz könnyű, selymes felületű zsinórból készült, így a kutyát nem zavarja munka közben, és a felvezető számára is kényelmes és biztonságos fogást nyújt. Nagy szakítószilárdságú, enyhén csúszós felszíne megakadályozza, hogy kibogozhatatlan csomók keletkezzenek rajta. 6mm x 10m, fekete. Kikötésre nem alkalmas.

Úszó póráz – 10 m Fekete

3310 Ft Bruttó

Anyagának köszönhetően lebeg a vízfelszínen. 10 méteres hossza megfelelő szabadságot biztosít a kutya mozgásához, mégis fenntartja a megfelelő biztonságot és kontrollt gazda- és kutya között. Kikötésre nem alkalmas. Anyagvastagság: 4mm. Hossz: 10 m.

Zsinór póráz – fogóval – 1.2m – Fekete-fluoreszkáló

3540 Ft Bruttó

Zsinórpórázaink könnyűek, ellenállóak, kényelmes fogásúak. A nagyobb terhelésnek kitett fogórészen és a karabiner fölött bőrrel megerősített  szakaszok biztosítják a stabilitást nagy fizikai igénybevétel esetén is. Jól kombinálhatóak bármilyen típusú nyakörvvel és hámmal. Kikötésre nem alkalmas. Hossz: 1.2 m. Szélesség: 12 mm. Fogóval.